NIEUWE GROEPSACTIVITEIT IN OUDEMIRDUM: SJIT-UITJE (ShootOut/ Hunger Games)


Deze hit uit Amerika heet daar HUNGER GAMES, ShootOUT Archery Tag of Arrow Battle en wordt ook wel het nieuwe PAINTBALL genoemd. Bij dit spel echter geen blauwe plekken. In plaats van  pistolen en verfkogels zijn nu de pijl en boog de wapens.

Het Friese strandpaviljoen en recreatieterrein DE HEGE GERZEN in Oudemirdum is een van de eerste locaties in Europa waar dit spel gespeeld kan worden. Opgedeeld in twee groepen speel je tegen elkaar op een uniek ingericht veld aan het IJsselmeer. Na een korte introductie worden onder leiding van een scheidsrechter, tijdens dit circa 1,5 uur durende uitje, diverse spelvarianten gespeeld.

Tijdens dit spel komt de oermens in je naar boven. Ben jij een jager of wordt er op jou gejaagd?

SJIT-UITJE is uitermate geschikt als vrijgezellenfeest, teamuitje, sportuitje, familiedag of bedrijfsuitje.

Het is al te boeken vanaf 10 personen. Het spel kan ook gespeeld worden in combinatie met andere uitjes op De Hege Gerzen zoals De Fietstrein, Voetbalgolf, Bubblevoetbal en Wipe-uitje.
Uiteraard zijn er diverse arrangementen  mogelijk. Bijvoorbeeld: ontvangst met koffie en gebak. Of na afloop van SJIT-UITJE (ShootOut/ Hunger Games), de honger stillen met een BBQ van de Keurslager, eventueel uit te breiden met een 2 uur vrij drinken arrangement.

Je kunt je 'Paard en wagen' thuis laten. Het is namelijk mogelijk om te worden gehaald en gebracht met de Gaasterland Express. Een rit in deze Amerikaanse schoolbus is al een uitje op zich.

MAG JIJ DIT JAAR HET UITJE REGELEN? VERRAS JE COLLEGA'S, VRIENDEN, TEAMGENOTEN OF FAMILIELEDEN EN ZET ZE OP HET VERKEERDE BEEN DOOR TE VERTELLEN DAT JE EEN SJIT-UITJE HEBT GEBOEKT!

Voor meer informatie en boekingen:

info@hegegerzen.nl of

0653 797476

------------------------------------------------------------------------------- 

Nieuw in Friesland: Een '1e klas' groepsuitje

 

De Fietstrein

 

Wat is er gezelliger dan met zijn allen op een fietstrein?

meer info; klik hier