De WETTERSTEPPER

Nieuw  in Friesland

De WETTERSTEPPER

Oudemirdum

SUP & STEP op de Friese Wateren

 

 

Stand Up Steppen (SUS) is het nieuwe SUPPEN (Stand Up Paddle)

'Loop' over het water met dit High Tech SUP board! De Wetterstepper (De Waterstepper) is een gegarandeerd succes.

De Mirage Eclipse is een stabiele board van wereldmerk Hobie en voorzien van het unieke Mirage Drive systeem om dit board met het alom bekende vin-systeem voort te stuwen met de benen!

Door deze "fitness" beweging maak je in korte tijd een uitzonderlijke snelheid over het water, en wordt het draaien je gemakkelijk gemaakt doordat dit SUP board tevens is voorzien van een (in hoogte verstelbaar) stuur!

 

Uitermate geschikt als familiedag, teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Uiteraard kun je ook in je 'uppie' of met zijn twee├źn erop uit. De Wetterstepper boekt u bij strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum. Op deze unieke locatie aan het IJsselmeer kun je de Wetterstepper bijvoorbeeld al voor een half uurtje boeken voor een tochtje langs de kust of als fitness op het water.

Langere routes vanaf 2 uren starten aan de Elfstedenroute op de Wyldemerk bij Oudemirdum. Van daaruit kun je over het beroemde riviertje de Luts door de Gaasterlandse bossen naar Balk of Rijs met de Wetterstepper.

Er zijn allerlei mogelijkheden voor arrangementen met eten en drinken, combinaties met andere uitjes en vervoer met de Gaasterland Express of varen met de Luts Express.

Voor meer informatie en reserveringen: 0653 797476 of info@wetterstepper.nl