06 53797476

Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

MIDGETGOLF

De 18-holes midgetgolfbaan is zeer geschikt voor jong en oud. Sinds de invoering van de euro in 2002, zijn de prijzen voor midgetgolf onveranderd. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3,00 per persoon en volwassenen € 4,00. Het circa 1,5 uur durende spel in een leuke ontspannende activiteit voor een familiedag. Uiteraard kun je ook een dagje strand even onderbreken met een spelletje midgetgolf. Omdat we 18 holes hebben, is er eigenlijk altijd wel ruimte op de baan. Reserveren is dan ook niet noodzakelijk.

Midgetgolf is ook erg populair als kinderfeestje. We hebben een leuk arrangement voor € 6,00 per persoon: midgetgolf in combinatie met strand en recreatieterrein, een patatje met en een beker limonade.

Op een van onderstaande foto’s is oud-Nederlands kampioen midgetgolf Zeno Folkertsma in actie te zien. In 2004, 2005 en 2008 werd de inwoner van Sloten verkozen tot ‘Sportman van Gaasterlân-Sleat’. In de zomer 2017 bezocht hij met vrienden De Hege Gerzen voor een vrijgezellenfeestje. We wisten hem deze dag te verleiden tot een partijtje midgetgolf op onze baan.

Vraag informatie aan!

    autocomplete="off"