06 53797476

Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Strand en recreatieterrein

Strand en recreatieterrein

Strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum ligt op een unieke locatie in Gaasterland aan het IJsselmeer. Je kunt er terecht voor een heerlijk dagje recreëren aan het strand. Naast een hoog gelegen grazige zonneweide (Hege Gerzen) is er een prachtig zandstrand. Je kunt er zwemmen in het IJsselmeer. Vanuit het IJsselmeer heb je een prachtig uitzicht op ‘onze buren’: het Oudemirdumer Klif. Kleedruimte en toiletten zijn aanwezig, de kleedruimten hebben babyfaciliteiten en warm en koud water douches. Er is een voetbal- en volleybalveld. Op het grote terras kun je bijvoorbeeld genieten van een lekker kopje koffie of thee met appeltaart van Bakkerij Twijnstra. Naast een uitgebreid koffieassortiment hebben we diverse (fris)dranken, ijsjes en snacks!

Voor de kleintjes is er een veilig peuterbad met een glijbaan. Daarnaast zijn er speeltoestellen en een midgetgolfbaan. Ook is er een compressor om bootjes en luchtbedden op te blazen.

 

Toegangsprijzen strand en recreatieterrein 2023

Kinderen 0 t/m 2 jaar – gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar p.p. – € 1,00

Vanaf 13 jaar en volwassenen p.p. – € 2,00

Honden (mits aangelijnd) – € 1,00

 

Jaarabonnementen

Voorverkoop t/m 31 mei gezinsabonnement – € 25,00

Na 31 mei gezinsabonnement – € 30,00

 

Midgetgolf

Kinderen t/m 12 jaar p.p. – € 3,00

Vanaf 13 jaar en volwassenen p.p. – € 4,00