06 53797476

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Feesten en Partijen

Feesten en Partijen

De Hege Gerzen is uitermate geschikt voor feesten en partijen. Voor jouw feest bieden wij een strandpaviljoen met een overdekt terras en een groot buitenterras met uitzicht op het IJsselmeer. Het overdekte terras is voorzien van zogenaamde raamzeilen, hierdoor kun je ook bij slecht weer genieten van het uitzicht. Bij mooi weer schuiven we de raamzeilen open. Het strandpaviljoen met haar terras is helemaal geschikt voor feesten en partijen van 15 tot 200 personen.

Je kunt het feest bijvoorbeeld beginnen met koffie en gebak, daarna borrelen met een nootjesmix, koude en warme borrelhapjes en afsluiten met een lopend BBQ buffet van Uw slager Obe en Marijke Veldman. Naast het vlees van de slager bestaat de BBQ uit: vier soorten stokbrood, twee salades, stokbrood met kruidenboter en tapenade, broodjes voor de hamburger, diverse sauzen en patat. Je kunt eventueel afsluiten met een ijsbuffet. Het ijsbuffet bestaat uit drie soorten ijs, opgemaakt met slagroom en verse kiwi, aardbeien en banaan.

We hebben ook lunches met soep en broodjes, koffietafels/ broodmaaltijd en een brunch.

De gasten van jouw feest hebben vrij toegang tot het strand en recreatieterrein. Het feest is uit te breiden met een activiteit. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. We proberen dan samen met jou, een leuke dag of avond samen te stellen.