06 53797476

Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

NINJA WARRIOR vh. WIPE UITJE

Van 2010 tot 2020 hadden we dit uitje.

Ninja Warrior noemden wij voorheen Wipe-uitje. Het is een circa twee uur durend groepsuitje waarbij sport en spel centraal staat. We hebben ons niet laten inspireren door de tv.

Bij ons is het gewoon op het vaste land, boven luchtkussens. Bovendien kan iedereen meedoen en je hoeft er geen atleet voor te zijn om de hindernissen te halen.

Kort samengevat gaat het een beetje als volgt. In deze twee uur wordt de groep opgesplitst in twee teams. Deze twee teams strijden tegen elkaar op verschillende onderdelen. Allereerst wordt het parcour verkend door middel van de Steppenrace. Vervolgens hebben we de Klimop, hierbij gaat het er om wie het snelst over de vijf meter hoge baan gaat. Men moet zichzelf met een stok omhoog werken. Met de Slingerbal probeer je je tegenstander van een pion te gooien met een grote bal die in het midden van de deelnemers hangt. Daarnaast is er nog de SkippyraceTouwtrekkenGoalllll!, Formule 1 race en de Bjusterbaarlike reade ballen.

De Bjusterbaarlike reade ballen zijn vier grote rode ballen waar over het team zo vaak mogelijk, binnen een bepaalde tijd, moet proberen te springen. Het is zeer vermakelijk om te zien, omdat dit vaak niet lukt. Gelukkig valt men zacht op een luchtkussen.

De kosten voor Ninja Warrior bedragen € 29,50 per persoon. Je kunt Ninja Warrior spelen vanaf 10 personen en de minimale leeftijd is veertien jaar.

Je kunt Ninja Warrior ook combineren met bijvoorbeeld een barbeque. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. De arrangementen kunnen geheel aan jouw wensen worden aangepast. Hier de vier meest populaire arrangementen:

Arrangement 1
Ontvangst met 2 x koffie + gebak
Ninja Warrior
BBQ – € 49,50 p.p.

Arrangement 2
Ninja Warrior
BBQ + 3 consumptiemunten – € 49,50 p.p.

Arrangement 3 
Ninja Warrior + pauzedrankje
BBQ + 2 uur vrij drinken* – € 58,00 p.p.

Arrangement 4 
Ontvangst met 2 x koffie en gebak
Ninja Warrior + pauzedrankje
BBQ + 2 uur vrij drinken* – € 62,50 p.p.

* = fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd

Vraag informatie aan!

    autocomplete="off"